Política de cookies

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web que es visita i es fan servir per registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que es poden actualitzar i recuperar. Aquests arxius s’emmagatzemen a l’ordinador o dispositiu de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per a l’aparell. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com ara l’idioma seleccionat, les dades d’accés o la personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden fer servir per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza el lloc web; per exemple, des de quina pàgina web hi ha accedit o si ha utilitzat un bàner publicitari per arribar-hi.

Quin ús donem als diversos tipus de galetes?

Segons la finalitat:

        Galetes tècniques  Les galetes tècniques són les que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diverses opcions o serveis que ofereix el lloc, com ara identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, proporcionar funcionalitats (vídeos, xarxes socials…).  
    Galetes de personalització  Les galetes de personalització permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració…).  
    Galetes analítiques  Les galetes d’anàlisi són les que es fan servir per dur a terme l’anàlisi anònima del comportament dels usuaris del lloc web i permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació amb la finalitat de millorar el lloc.  
        Galetes publicitàries  Les galetes publicitàries permeten gestionar els espais publicitaris del lloc. A més, aquestes galetes poden ser de publicitat personalitzada i permetre, així, gestionar els espais publicitaris del lloc segons el comportament i els hàbits de navegació de l’usuari. D’aquestes galetes, s’obté el perfil de l’usuari, que permet personalitzar la publicitat que es mostra al seu navegador o en altres perfils i xarxes socials de l’usuari.  

Segons el termini:

  Galetes de sessió  Les galetes de sessió són les que duren el temps que l’usuari navega pel lloc web. S’esborren en tancar el navegador.  
    Galetes persistents  Aquestes galetes queden emmagatzemades al terminal de l’usuari fins que s’eliminen manualment o conclogui el període de durada establert per a aquesta galeta.  

Segons la titularitat:

  Galetes pròpies  Les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que gestiona el mateix editor i des del qual es presta el servei que l’usuari ha sol·licitat.  
    Galetes de tercers  Les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no gestiona l’editor, sinó una altra entitat, que tracta les dades que n’obté per mitjà de les galetes.

La taula següent recull la classificació i descripció de les galetes que s’utilitzen en aquest lloc web perquè puguis identificar-les al teu navegador:

NomTitularDades recol·lectadesFinalitatDurada
     
     

Arnald Joies utilitza galetes tècniques, de personalització, d’anàlisi (i publicitàries), pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió o del dispositiu, i també hàbits de navegació per a finalitats estadístiques (i publicitàries).

Per això, en accedir al nostre lloc web, en compliment de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació et sol·licitem consentiment per fer-les servir.

Cal tenir almenys 14 anys i haver acceptat expressament la nostra política de privacitat per subministrar dades personals en aquest lloc web i per donar el consentiment per a l’ús de galetes.

De tota manera, t’informem que pots activar o desactivar les galetes seguint les instruccions del navegador d’internet que fas servir:

Chrome  Configuració  Mostra les opcions avançades  Privacitat  Configuració de contingutsupport.google.com  
  Firefox  Eines  Opcions  Privacitat  Historial  Configuració personalitzadasupport.mozilla.org
Internet Explorer    Eines  Opcions d’internet  Privacitat  Configuració  windows.microsoft.com
Opera    Eines  Preferències  Edita les preferències  Galetes  http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/
  Safari    Preferències  Seguretat  http://www.apple.com
Edge    Configuració  Configuració avançada  Privacitat i serveis  Galetes  https://privacy.microsoft.com/es-es/windows-10-microsoft-edge-and-privacy