Us caseu?

En el moment en què una parella es posa en contacte amb nosaltres, comença un treball en equip que ens porta a triar i perfilar tots els detalls que conformaran el disseny de les seves aliances personalitzades. Les parelles poden escollir un model de la nostra col·lecció i fer-hi les adaptacions que vulguin o demanar-nos que els dissenyem els anells des de zero. El fet que la parella comparteixi la seva història amb nosaltres ens ajuda a crear dos anells únics i especials només per a ells.

La majoria de parelles que ens encarreguen les seves aliances participen en el procés de dissenyar-les. Però, si voleu anar encara més enllà, us oferim la possibilitat de venir al taller perquè, a més, ens ajudeu a fer-les amb les vostres pròpies mans. Us hi apunteu? Feu clic aquí i us expliquem com.


 

La T. i l’À. buscaven unes aliances còmodes per dur-les ara i d’aquí a 20 anys, encara que no fossin iguals entre elles. Vam donar força voltes a tots els detalls del disseny, fins que vam escollir la proposta definitiva per als anells. Però el més interessant d’aquestes aliances va ser el procés de fer-les. La T. i l’À. van voler participar en el nostre Taller d’Aliances, així que ens van acompanyar el dia que les vam començar. L’À. anava fent fotos i vídeos de tot el procés. Fins aquí, això és ben normal als tallers d’aliances. El més emocionant va ser saber que ho estava enviant tot en directe als oncles, que viuen a milers de quilòmetres i no podrien venir al casament, però els regalaven les aliances. L’À. i la T. els enviaven les fotos i els vídeos en directe perquè els oncles poguessin viure, igual que ells, el procés de creació de les aliances en temps real. Ens va semblar realment bonic i molt tendre.

Al P. i la M. els agraden els anells contundents. Van decidir aprofitar-ho per encarregar-nos unes aliances en les quals els gravats elaborats fossin una part molt significativa. Ens van demanar si seria possible plasmar als anells un tatuatge que porten els dos i que per a ells és molt important, i així ho vam fer. Es tracta d’un gravat compartit que es veu quan es posen els anells l’un al costat de l’altre. A l’extrem contrari, també de manera compartida, hi vam gravar la silueta de l’illa de Sardenya, un indret clau a les seves vides.

La M. i el Y. es van posar en contacte amb nosaltres perquè sabien que fem coses especials. Tenien una idea molt clara del que volien i ens la van explicar amb tots els ets i uts. Es tractava d’un anell texturat i irregular sobre el qual hi havia d’haver un text en hebreu que significa ‘Jo sóc del meu estimat i el meu estimat és meu’. Va ser una d’aquelles propostes que ens fan rumiar molt la millor manera d’executar-la abans de posar-nos amb els anells definitius. Per aconseguir les textures i els acabats que volien la M. i el Y, vam haver de fer unes quantes proves, però un cop les vam tenir, va ser un gustàs començar a fer els anells amb ells al Taller d’Aliances!

Voleu posar fil a l’agulla amb les vostres aliances? Sabem que trobar els anells perfectes per proclamar el vostre amor a l’univers no és cosa fàcil. A Arnald Joies us ajudarem a triar i dissenyar les aliances que expliquin millor la vostra història. Com heu llegit més amunt, tenim molta experiència creant la joia única per a aquest dia tan especial… i per a tota la vida. Així que estarem encantats d’escoltar la vostra història i plasmar-la en unes aliances personalitzades i eternes.

L’avi del G. va ser joier i, un dia, rebuscant entre les coses de l’avi, l’A i el G van trobar uns esbossos que els van donar una idea: es tractava d’unes sanefes dibuixades que devien ser idees per decorar algun disseny. Ens van demanar si podíem implementar aquells dibuixos de l’avi al disseny de les seves aliances. I dit i fet. Va ser un gust adaptar tots els detalls per tal que les aliances duguessin, per sempre, aquells esbossos tan especials.

La M. i el C. buscaven unes aliances úniques i especials. Són amants de les motos i dels motius celtes, i volien que, d’alguna manera, això s’hi veiés reflectit. Així, doncs, després de donar algunes voltes al disseny i de fer diverses propostes, vam escollir una combinació d’or blanc i un contundent fil trenat d’or rosa. Val a dir que, especialment l’anell del C., de mida XXL, no passa desapercebut. Per fer-ho més especial, la M. i el C. van venir a fer el Taller d’Aliances per tal de poder veure i participar des del principi en el procés de creació dels seus anells de casament.

Us han agradat aquestes històries? Pel nostre taller han passat moltes parelles que han trobat els anells perfectes per a ells. Ens posem amb els vostres?