M’apassiona crear joies úniques per explicar històries boniques.

A Arnald Joies estem compromesos a fer sempre la feina ben feta. Però el més important per a nosaltres és donar un servei complet, amb un tracte personalitzat i proper.

Després de 10 anys al negoci familiar, el 2002 l’Arnald Climent va obrir el seu propi taller. Al llarg dels anys, s’ha format en multitud de tècniques de joieria i gemmologia, i està especialitzat en diamant.

La majoria de les nostres joies s’inspiren tant en la natura com en les formes geomètriques de l’arquitectura, i, per això, en moltes es pot apreciar una barreja de formes orgàniques, simetries, línies rectes i cercles.

Treballem amb tècniques de joieria tradicionals i artesanals, i les compaginem amb tecnologies més modernes (com el disseny en 3D) que ens ofereixen una versatilitat i unes possibilitats úniques.

Sigui quina sigui la tècnica que utilitzem, al taller ens ocupem de totes i cadascuna de les nostres joies de manera individual i manual per aconseguir el millor resultat final, amb els millors acabats.

A Arnald Joies apostem per una joieria ètica i ecològica. Per aquesta raó l’or, la plata i el platí amb els que treballem procedeixen del reciclatge.

A més, l’Arnald és vegà, així que en tot el procés productiu busquem sempre alternatives als productes d’origen animal.

Estem especialitzats en joieria d’autor personalitzada. Com que els detalls que hem de tenir en compte a l’hora de crear una de les nostres peces són molts, us convidem a visitar-nos a la botiga física.

Ens trobaràs al preciós barri de l’Eixample de Barcelona, en un espai acollidor i agradable que ens serveix de botiga i taller alhora, on podem atendre’t amb la màxima calidesa i professionalitat.