Taller d’aliances

Viviu una experiència única i irrepetible creant les vostres aliances.

Si heu arribat fins aquí és perquè potser algú us ha explicat que podeu participar al procés de creació de les vostres aliances. Doncs, bé, aquí us expliquem detalladament en què consisteix aquest procés.


El primer que fem sempre amb les nostres parelles abans de començar amb el taller és perfilar junts el disseny del que seran les seves aliances de casament. Un cop el tenim sobre el paper, arriba l’hora de posar fil a l’agulla per fer realitat aquests dos anells únics. Aquí és quan comença el nostre taller d’aliances: veniu i sentiu com es treballa en un taller de joieria.

Durant tot el procés podreu fer fotografies i vídeos per tenir un record únic i irrepetible d’aquesta experiència. Al taller, començarem amb la fosa de l’aliatge i anirem seguint els passos fins a obtenir els anells, passant pel lingotatge, el laminat i el forjat, entre d’altres.

A més, si voleu, podem fer els vostres anells a partir de joies familiars, cosa que afegirà valor sentimental als vostres anells de casament. Saber que el material amb el qual estan fets prové d’una o diverses joies amb història pot fer que la vostra sigui encara més especial.

Us agrada la idea? A nosaltres ens encanta. A Arnald Joies pensem que aquest taller d’aliances és una gran oportunitat per forjar un vincle encara més fort amb la persona amb qui voleu compartir la vostra vida. Per això, fa anys que convidem les nostres parelles a entrar al taller. Si veniu, us agradarà: experimentar el taller d’aliances no és només fer que els vostres anells de casament siguin una realitat, també, i sobretot, és crear un record singular de la vostra història.