La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’Arnald Joies i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en qualsevol moment i de no recol·lectar informació innecessària. Tot seguit, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recol·lectem. Hi expliquem el següent:

Arnald Joies (Arnald Climent Ripoll)

38151675-B

C/ Villarroel, 182, botiga 2

08036 Barcelona

(+34) 626 376 504

info@arnaldjoies.com

Finalitat: Proporcionar-te un mitjà perquè et puguis posar en contacte amb nosaltres i donar-te resposta quan ens sol·licitis informació, i enviar-te comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marques la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari quan ens sol·licita informació a través del nostre formulari de contacte i quan marca la casella en què accepta que se li enviï informació.

Conservació: Fins al moment de la teva sol·licitud per mitjà del formulari o resposta per correu electrònic, si no ha generat un tractament nou. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que en sol·licitis la baixa.

Finalitat: Contestar les sol·licituds d’informació, atendre les peticions i respondre a les consultes o els dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació per correu electrònic.

Conservació: Fins que s’ha respost la petició per correu electrònic, si no ha generat un tractament nou.

Finalitat: Tenir el teu currículum per tenir-lo en compte en els nostres processos de selecció de personal.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en remetre’ns la seva informació personal i el currículum per als nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a processos futurs.

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis, també per mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en subscriure’s al butlletí o a els nostres enviaments comercials.

Conservació: Fins que l’usuari revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

Finalitat: Gestionar les teves comandes de compra i informar-te dels nostres productes i serveis, també per mitjans electrònics.

Legitimació: Execució del contracte de venda i interès legítim per informar els clients sobre els nostres productes i serveis.

Conservació: Mentre duri la relació contractual i, en acabar-se, durant els terminis de conservació que s’exigeixen legalment per atendre eventuals responsabilitats. Posteriorment, durant els terminis legalment previstos. Enviaments comercials: Fins que l’usuari en sol·liciti la baixa.

Cal tenir almenys 14 anys per subministrar dades personals en aquest lloc web o, si escau, tenir prou capacitat jurídica per fer-ho.

Les dades personals que sol·licitem són necessàries per gestionar les sol·licituds o prestar els serveis que puguis contractar, per la qual cosa, si no ens les proporciones, no et podrem atendre correctament ni prestar-te el servei que hagis sol·licitat.

Les teves dades són confidencials i no se cediran a tercers, excepte per complir obligacions legals.

Tothom pot retirar el seu consentiment perquè en tractem les dades en qualsevol moment. La retirada d’aquest consentiment no condiciona, en cap cas, l’execució del contracte de subscripció o les relacions que s’hagin generat anteriorment.

Igualment, pots exercir els drets següents:

On i com sol·licitar els teus drets: Mitjançant un escrit adreçat al responsable, a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat 1), amb la referència “Dades personals”, en què especifiquis el dret que vols exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les teves dades, pots presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Aquest lloc web només utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que no tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir al nostre lloc web, en compliment de l’article 22 de la Llei de serveis de la societat de la informació, en tractar galetes d’anàlisi, et sol·licitem consentiment per fer-les servir i te’n proporcionem informació. En qualsevol cas, les galetes s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè hagis tingut temps de decidir si n’acceptes l’ús o no.

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les teves dades personals, t’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals que ens hagis subministrat respecte a la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

És important que, perquè puguem mantenir les teves dades personals actualitzades, ens informis quan hi hagi hagut alguna modificació; en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que puguis proporcionar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles al nostre lloc web.

Podem modificar aquesta política de privacitat per adaptar-la als canvis que hi hagi al nostre web, i també a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent. És per això que cal que la llegeixis cada cop que ens proporcionis les teves dades mitjançant aquest web.