Condicions de contractació

Aquest acord regula les condicions generals de compra dels serveis que ofereix en aquest lloc web Arnald Climent Ripoll (d’ara endavant, Arnald Joies o nosaltres), amb NIF 38151675-B i domicili al carrer de Villarroel, 182, botiga 2, 08036 de Barcelona.

El client, en el moment que compra algun dels nostres productes, accepta i se sotmet expressament a les clàusules especificades tot seguit, i també a les condicions d’accés i ús del nostre lloc web i la seva política de privacitat, accessibles a través de l’enllaç a la política de privacitat.

El client reconeix que té prou capacitat legal per obligar-se contractualment.

Es pot accedir permanentment a aquest contracte dins dels avisos legals del lloc web, i es pot baixar en format PDF en el moment de la contractació.

Per a qualsevol consulta o proposta, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al telèfon (+34) 626 376 504 o enviant-nos un correu a info@arnaldjoies.com.

1. PREUS I IMPOSTOS

Com a contraprestació pel producte o productes que adquireix, el client accepta pagar expressament a Arnald Joies les quantitats especificades a la relació de preus que s’estableix al web www.arnaldjoies.com per als productes triats en el moment de la compra.

Els productes que s’ofereixen en aquest web estan subjectes a l’impost sobre el valor afegit (IVA) que ESTÀ INCLÒS en els preus que es detallen per a cada producte.

Les despeses de transport i lliurament del producte SÍ que estan incloses en el preu per als enviaments a Espanya (territori peninsular i Illes Balears). En el cas d’enviaments a països de la Unió Europea, les despeses de transport i lliurament del producte NO estan incloses en el preu, sinó que s’afegiran al final de la compra en el supòsit que es triï la modalitat de lliurament a domicili. En el cas que es triï la modalitat de recollida a la botiga, no s’hi aplicarà cap despesa de transport o lliurament.

En el cas dels enviaments a països de la Unió Europea, no s’hi aplicarà l’IVA espanyol, però si que s’hi aplicarà el tipus impositiu d’IVA corresponent al país de destinació en funció de la facturació anual en aquest país.

Un cop finalitzada la selecció del producte, i abans de confirmar la comanda i iniciar-ne el procés de pagament, apareixerà a la pantalla el preu final de la compra, que inclourà l’IVA (impost sobre el valor afegit). En el cas d’adquisició de productes amb lliurament fora d’Espanya peninsular o les Illes Balears, s’hi afegiran les despeses de gestió, embalatge i enviament, que s’indicaran a la comanda en el moment de fer la compra i a la factura, excepte si es tria recollir el producte a la botiga.

Queda exclòs de l’import final tot el que no aparegui especificat a la descripció com a inclòs.

2. PROCEDIMENT DE COMPRA

Només poden fer comandes en aquest lloc web les persones físiques de més de 14 anys i les societats.

A la botiga del web es detallen tots els nostres productes de manera individualitzada. El procediment per fer i gestionar la compra es va indicant a la botiga virtual, i només cal seguir els passos següents:

  1. Tria el producte o productes que vols adquirir.
  2. En seleccionar el producte, s’afegeix al cistell, i després pots triar entre continuar comprant o tramitar la compra.
  3. Per tramitar la comanda, si és la primera vegada que accedeixes a la botiga virtual, cal que emplenis un formulari de registre amb les teves dades personals per crear un compte personal com a usuari. Un cop hagis completat aquest pas, rebràs la confirmació que t’has registrat al web correctament al correu electrònic que hagis indicat. En el cas que ja siguis un usuari registrat, per continuar el procés de compra només hauràs d’introduir el nom d’usuari i la contrasenya que vas generar amb la primera compra. El codi d’usuari i la contrasenya són personals i corresponen a la persona que es va registrar al web, que és responsable exclusiva de custodiar-los. A través del teu compte podràs gestionar la informació que tenim de tu i modificar o actualitzar les teves dades.
  4. Tot seguit, verificarem la comanda, en què es detallen un per un els articles seleccionats i es calcula el preu total.
  5. Hauràs de seleccionar una opció de lliurament, i podràs optar, segons escaigui, entre l’enviament a domicili o la recollida a la botiga.
  6. Així mateix, ens hauràs d’indicar l’adreça de facturació i, si has seleccionat l’opció d’enviament a domicili, la de lliurament dels productes que hagis adquirit. Pots indicar una adreça única per a la facturació i el lliurament.
  7. Un cop tramitat el procés, caldrà que marquis una casella de verificació de lectura i acceptació dels termes i condicions de venda.
  8. A la botiga virtual se’t proporcionaran els mecanismes per poder fer el pagament en funció del sistema que triïs en cada cas.
  9. Un cop introduïdes les dades per al pagament, hauràs de confirmar la comanda fent clic al botó “Confirma la compra”.
  10. Un cop fet això, t’enviarem un correu electrònic amb la confirmació de la comanda i la informació sobre el lliurament.

El client es dona per informat que les fotografies i descripcions del lloc web i la botiga virtual són una imatge aproximada dels productes que s’hi ofereixen, per la qual cosa pot ser que no siguin exactament iguals que els de les fotografies. Les descripcions i il·lustracions dels productes que mostrem al lloc web són merament a títol informatiu.

3. DISPONIBILITAT I PRESTACIÓ DEL SERVEI

Es pot accedir al web amb els productes que ofereix Arnald Joies des de qualsevol indret del món, però es distribueixen exclusivament a Espanya (territori peninsular i Illes Balears) i els països de la Unió Europea.

Les comandes es processaran quan se n’hagi rebut correctament el pagament.

En condicions normals, tots els productes que es mostren a la botiga virtual estan disponibles per lliurar immediatament en els terminis indicats. Els productes que ofereix Arnald Joies sempre estaran subjectes a la disponibilitat que s’indica específicament a la botiga virtual per a cada un. En el cas que algun dels articles mostrats no estigui disponible, s’informarà degudament el client que no està disponible per comprar-lo.

En el cas que, un cop feta la comanda, el producte que hagi comprat el client estigui exhaurit, li ho farem saber degudament i li oferirem un producte alternatiu de característiques similars i amb el mateix preu i qualitat que el que havia comprat. Si, tot i això, el client no està interessat a acceptar l’alternativa que li proposem, Arnald Joies li reemborsarà l’import abonat.

Així mateix, en alguns casos, els productes que oferim a Arnald Joies s’elaboren especialment. Això s’esdevé, fonamentalment, en les comandes de determinats articles (productes personalitzats o per encàrrec) que impliquen una elaboració expressa per a aquella comanda d’acord amb les especificacions del client. En condicions normals, els productes estan disponibles per lliurar-los en els terminis indicats a la botiga virtual, però quan es tracta d’una personalització del producte o una joia per encàrrec, aquests terminis poden ser superiors, cosa que s’indicarà expressament al client.

Modalitats de lliurament

Hi ha dues modalitats de lliurament dels productes adquirits: la recollida a la botiga o l’enviament a domicili. En el moment de la compra, el client pot triar la modalitat que més li convé.

A. MODALITAT DE RECOLLIDA A LA BOTIGA

Si el client selecciona la modalitat de recollida a la botiga, se li notificarà la disponibilitat de la comanda a l’adreça electrònica o al telèfon que hagi indicat en el moment de fer la compra. A partir d’aquell moment, el client podrà recollir la seva comanda a la botiga.

Per recollir la comanda a la botiga, el client haurà de presentar el correu de confirmació de pagament de la comanda.

B. MODALITAT DE LLIURAMENT A DOMICILI

Com a norma general, el termini màxim de lliurament del producte a domicili serà d’1 a 2 dies a partir del moment en què n’hàgim confirmat el pagament, sempre que es tracti d’un producte no personalitzat. En el cas dels productes fets per encàrrec o que necessiten alguna modificació, el termini serà d’1 a 30 dies. El lliurament es farà al domicili del client els dies feiners (de dilluns a divendres).

Aquests terminis de lliurament són aproximats i no són vinculants per a Arnald Joies, ja que dependran de les característiques del producte.

És recomanable que el client comuniqui les seves preferències horàries per al lliurament quan empleni les dades de la comanda.

El lliurament de la comanda el farà el transportista conjuntament amb un albarà d’entrega, a l’adreça indicada a l’ordre de comanda, que el client haurà de signar com a document de recepció. Així mateix, s’informarà el client degudament en el supòsit que s’esdevingui una incidència o que el lliurament s’endarrereixi per qualsevol motiu, i en podrà consultar l’estat amb Arnald Joies per correu electrònic.

Si no es pot lliurar la comanda a l’adreça indicada per absència del destinatari, el transportista es posarà directament en contacte amb el client i li indicarà amb detall els passos següents per rebre la comanda. En el supòsit que no es pugui lliurar la comanda perquè el client hagi indicat una adreça errònia, el cost del reenviament de la comanda serà a càrrec del client. Així mateix, si el lliurament no és possible, es podrà avisar al client perquè reculli la comanda directament a la botiga.

Arnald Joies no es responsabilitza dels endarreriments en els lliuraments dels productes adquirits si són per causes atribuïbles al transportista.

Amb l’objectiu d’estar informat de la gestió de la compra en qualsevol moment, el client pot consultar l’estat de la comanda bé a través del web o bé enviant un correu electrònic a l’adreça info@arnaldjoies.com. Si escau, també ho podrà fer directament a través de l’enllaç de seguiment que li hagi proporcionat l’empresa de transport.

En el cas de la contractació de serveis (sessions de fotografies d’estudi), es duran a terme en la data concertada (dia i hora).

4. FORMES I PERÍODES DE PAGAMENT

S’accepten les formes de pagament següents:

Un cop fet el pagament, rebràs un correu electrònic de confirmació.

Arnald Joies no tindrà coneixement de les dades de les targetes de crèdit o dèbit. Tots els nostres sistemes de pagament són totalment segurs.

El pagament és previ al lliurament del producte, per la qual cosa, Arnald Joies no proporcionarà el producte sol·licitat fins al moment en què n’hagi rebut el pagament. Arnald Joies es reserva el dret de cancel·lar temporalment o definitivament la compra de qualsevol producte davant de qualsevol incidència en matèria de cobrament d’aquests.

5. FACTURES

En fer el pagament corresponent, et lliurarem la factura de la compra juntament amb el producte en el moment del lliurament a domicili o en el moment de recollida del producte a la botiga. Si vols la factura en format PDF i que te la fem arribar per correu electrònic, ens la pots sol·licitar a info@arnaldjoies.com.

El client és responsable de confirmar la recepció de les notificacions i de fer-nos saber qualsevol modificació sobre les seves dades, de manera que Arnald Joies queda exonerat de qualsevol responsabilitat que es derivi d’aquesta circumstància.

6. GARANTIA

Sotmetem tots els nostres productes a controls de qualitat i estan garantits pel fabricant contra defectes de producció durant un termini de dos anys des de la data de compra. La garantia cobreix qualsevol vici de fabricació, de disseny o de material, si bé caldrà que el client posi de manifest la falta de conformitat en un termini de dos mesos des de tenir-ne coneixement. La garantia cobreix únicament els productes defectuosos. No empara cops, ús inadequat o d’altres que no siguin atribuïbles a un defecte del proveïdor o a una tara en el producte. Durant el període de garantia, el client pot retornar el producte i el repararem o substituirem. Les despeses de transport derivades de les devolucions sota garantia NO aniran a compte del client.

El document de garantia és la factura de compra.

7. DEVOLUCIONS

IMPORTANT: Aquestes condicions de devolució dels nostres productes no s’apliquen en el cas d’exercir el dret de desistiment.

Sense perjudici del que estableix la clàusula 8 sobre el dret de desistiment, només s’admetran devolucions o canvis dels productes en el cas de defecte de fàbrica , danys en el transport o errors en el lliurament. En qualsevol cas, no poden haver transcorregut més de 15 dies des de tenir-ne coneixement i s’haurà d’incloure l’embalatge i els accessoris a la devolució. Abans d’acceptar la devolució, es comprovarà que, efectivament, es tracta d’un defecte o anomalia de fabricació o d’embalatge i no d’un ús, manipulació o emmagatzematge inadequats o negligents. En la devolució, cal presentar sempre l’albarà de lliurament o la factura corresponent.

Tant en el cas de devolució del producte per defecte de fabricació o embalatge com en el cas d’error en la comanda, s’oferirà al client, si és possible, substituir-la per una alternativa sense cost addicional i sense dret, per part del client, a cap mena de compensació. Les despeses derivades del reenviament de la comanda aniran a càrrec d’Arnald Joies.

En qualsevol cas, la devolució quedarà sempre subjecta a l’examen previ, per part d’Arnald Joies, de l’estat del prodcute objecte de devolució i a la verificació que es compleixen els requisits exigibles en aquestes condicions de venda.

Arnald Joies es reserva el dret de rebutjar devolucions que s’hagin comunicat o enviat fora del termini establert, o de joies que no estiguin en les mateixes condicions en què es van rebre.

Les devolucions es gestionaran per mitjà de l’enviament d’un correu electrònic a info@arnaldjoies.com amb una descripció dels motius i les causes que s’al·leguen per a la devolució. Així mateix, caldrà indicar-hi el nom i cognoms i el número de referència de la comanda o el de la factura.

Un cop rebuda la devolució, i en el cas que sigui procedent, farem la devolució de l’import en un termini de 15 dies com a màxim.

8. DRET DE DESISTIMENT

Tens dret a desistir d’aquest contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment finalitza al cap de 14 dies naturals des del dia que el client, o un tercer que indiqui i que no sigui el transportista, va obtenir la possessió material del producte.

Per exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar a Arnald Joies (Arnald Climent Ripoll), al carrer de Villarroel, 182, botiga 2, 08036 de Barcelona o a l’adreça de correu electrònic info@arnaldjoies.com la decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Per fer-ho, pots utilitzar el model de formulari de desistiment que t’oferim a continuació, tot i que utilitzar aquest no és obligatori.

Model de formulari de desistiment

A l’atenció de:

Arnald Joies (Arnald Climent Ripoll)

C/ Villarroel, 182, botiga 2

08036 Barcelona

info@arnaldjoies.com

Per mitjà d’aquest escrit us comunico que desisteixo del contracte de compravenda del bé o producte següent:

Comanda rebuda/demanada el:

Nom del client:

Signatura del client:

Data:

Per complir el termini de desistiment, només cal que enviïs la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment

Un cop ens hagis fet arribar la sol·licitud de desistiment, hauràs de retornar-nos o lliurar-nos directament el producte a Arnald Joies (Arnald Climent Ripoll), al carrer de Villarroel, 182, botiga 2, 08036 de Barcelona sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a tard, dins del termini de 15 dies naturals a partir de la data en què vas comunicar la decisió de desistir del contracte. Es considerarà que has complert el termini si fas la devolució del producte abans que hagi conclòs aquest termini.

El client es farà càrrec dels costos directes de devolució del producte, tret del cas que el motiu sigui per qualitat defectuosa o error en l’enviament per part nostra.

Els productes objecte de devolució han d’estar en perfecte estat, no tenir danys, no presentar deformacions ni signes de desgast o taques. Seràs responsable de la disminució de valor del producte que resulti d’una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament del producte.

En el cas de desistiment per part teva, et retornarem tots els pagaments rebuts, incloent-hi les despeses de lliurament, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, en un màxim de 15 dies naturals a partir de la data en la qual ens informis de la decisió de desistir d’aquest contracte. Durem a terme el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament que vas fer servir per a la transacció inicial, tret que ens demanis expressament un altre mitjà. En qualsevol cas, no incorreràs en cap despesa a conseqüència del reemborsament.

T’informem que podrem retenir aquest reemborsament fins que no hàgim rebut el producte o fins que no hagis presentat una prova de la devolució, la condició que es compleixi primer.

IMPORTANT:

Segons el que estableix l’article 103 c) del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de defensa dels consumidors i usuaris, t’informem que el dret de desistiment no és aplicable al subministrament de productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.

9. PERFECCIÓ DEL CONTRACTE I MODIFICACIONS DELS PRODUCTES O SERVEIS

Aquest contracte es perfeccionarà amb el pagament del producte i l’enviament al client d’un correu electrònic de confirmació amb una descripció de la compra feta.

Arnald Joies es reserva el dret de modificar de qualsevol manera les característiques i condicions dels seus productes o serveis, sempre amb l’objectiu de millorar-los i que suposi un benefici per al client.

10. OBLIGACIONS DE LES PARTS

Arnald Joies es compromet a proporcionar al client els serveis que hagi contractat aplicant la màxima diligència en la prestació del servei, i també a cuidar el manteniment de les instal·lacions necessàries per al funcionament de la xarxa, per a la qual cosa disposarà d’un equip tècnic i informàtic adequat.

El client es compromet a utilitzar els serveis que es posen a la seva disposició de bona fe, sense vulnerar les lleis vigents en cap matèria o infringir drets de terceres persones, i també a pagar el servei seleccionat en el termini i de la manera que estipulen aquestes condicions de venda.

Arnald Joies no garanteix que la disponibilitat del servei objecte d’aquest contracte sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies a causa de problemes a la xarxa d’internet, avaries dels dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles. Per tant, el client accepta suportar, dins d’uns límits raonables, aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a Arnald Joies qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual per les possibles fallades, errors i ús del servei contractat.

11. COMUNICACIONS

Totes les notificacions entre les parts s’efectuaran preferentment per correu electrònic. El client és responsable de confirmar la recepció de les notificacions i de comunicar a Arnald Joies qualsevol modificació a les seves dades, de manera que Arnald Joies queda exonerat de qualsevol responsabilitat que es derivi d’aquesta circumstància. En el cas de modificació, el client haurà de posar-la en coneixement d’Arnald Joies al correu electrònic o el telèfon indicats al lloc web.

En compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, t’informem que els nostres enviaments comercials i d’informació relatius al lloc web i als serveis que s’hi ofereixen es faran per mitjà de correu electrònic a l’adreça que ens proporcionis, i sempre amb caràcter revocable. En qualsevol cas, tens l’opció de rebutjar les nostres comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça info@arnaldjoies.com, indicant a l’assumpte la paraula BAIXA.

12. COMPROMÍS, ACCEPTACIÓ I VALIDESA DEL CONTRACTE

El client reconeix que ha llegit i accepta les condicions legals d’ús i la política de privacitat del lloc web.

El client reconeix que ha entès tota la informació respecte als serveis que oferim al lloc web, així com totes les condicions i estipulacions recollides en aquest contracte, per la qual cosa, afirma que són suficients per excloure l’error en el consentiment d’aquest contracte i que, per tant, les accepta integralment i expressament.

El client és plenament conscient que l’acceptació i execució d’aquest contracte tenen lloc per mitjà del subministrament de les seves dades i en prémer el botó “Compra” del nostre lloc web, i que es perfeccionarà amb el pagament del servei.

13. NORMATIVA APLICABLE

Aquest contracte té caràcter mercantil, i es regirà i s’interpretarà d’acord amb les lleis espanyoles.

En el cas que esdevingui qualsevol mena de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació, el contingut o l’execució del contracte que no se solucioni de mutu acord, les parts se sotmetran als jutjats o tribunals competents en cada cas.

Igualment, posem a disposició dels nostres clients l’enllaç d’accés a la plataforma oficial de resolució de litigis en línia de la Comissió Europea.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

14. DADES PERSONALS

El procés de contractació requereix que emplenis formularis de dades personals amb la finalitat de tramitar i gestionar les comandes i, si ho autoritzes, per remetre’t informació comercial sobre els nostres serveis. El subministrament de les dades personals esmentades requereix l’aprovació prèvia de la nostra política de privacitat.

Atenció: Aquestes condicions generals de compra s’han actualitzat en data 08/09/2021. Les podem modificar en qualsevol moment, així com variar la relació dels preus i serveis que oferim. Si us plau, comprova’n la data d’actualització cada cop que et connectis al lloc web per tal de tenir la certesa que no hi ha hagut cap modificació que t’afecti.