Un dia te’n vas de viatge i al lloc de destí se’t creua una gemma. Després de tenir-la guardada en un calaix durant anys, per fi, arriba el moment de lluïrla.

Quie els havia de dir que les fulles d’un arbre simbolitzarien la unió d’aquesta família? La vida és una caixa de sorpreses!

Aquest espectacular anell porta or i els diamants de diverses joies familiars.
Junts realcen, i mai millor dit, un espectacular òpal negre.

Peces com aquesta no en voldríem fer mai, pel que simbolitzen.
Perdre un fill és segurament el dolor més intens que puguin sentir uns pares.

Fer aquest anell va ser una goig sobretot per l’alegria que desprenia la persona que ens el va encarregar.

Les formes, les textures i els contrastos en els acabats d’una peça són sovint el que més ressalta, però quasi sempre el valor real, el valor emotiu, és menys visible i més important.

Aquestes són d’aquell tipus de joies que ens plantegen un repte per aconseguir la funcionalitat necessària, però el valor simbòlic és intrínsec.

Algunes joies estan carregades de detalls simbòlics i són una barreja d’inspiració pròpia i aliena.
Ens va encantar tenir l’oportunitat de crear aquest penjoll!

Un cop més una peça carregada d’elements simbòlics. I també un repte, aconseguit gràcies a l’ajuda de la persona adequada.
És una passada quan ens encarreguen peces que s’allunyen del nostre dia a dia!

Algunes clientes tenen les idees molt clares i cada cop que ens venen amb gemmes boniques, sabem que darrera hi ha un disseny especial. I ja veurem com ho farem perquè tot quadri! Aquesta vegada, ho vam aconseguir.

A partir d’un topazi blau es va plasmar el blau dels ulls en aquest anell d’or blanc. Línies simples i netes per enaltir la pedra estimada.

Els òpals són únics sempre. I és un autèntic plaer quan ens donen l’oportunitat de treballar amb ells per fer peces especials.

El cercle és una forma perfecta i sempre ens dóna equilibri. En el nostre ofici probablement és la forma més recurrent i, segurament, no és casualitat.

De nou formes simples i circulars.
Transformar joies antigues per crear noves peces és sempre un repte quan es vol donar més valor simbòlic, si és possible, del que ja tenien les peces originals.

Per fer aquest penjoll era importatn escollir bé la gemma, no només per la seva bellesa i color, sinó també pel seu origen.

Els diamants negre són menys coneguts i, per a molts, igual de bells que els blancs. Sigui com sigui, ens donen possibilitats de disseny úniques!