Aliances de casament a Barcelona

A Arnald Joies ens dediquem a fer tota mena de joies per encàrrec, joies especials i úniques que, molt sovint, serveixen per celebrar moments singulars a la vida de les persones: naixements, aniversaris, l’obtenció d’un títol universitari, l’èxit en un projecte empresarial, una proposta de matrimoni, un ascens, la superació duna malaltia, etc.

Però un dels moments per als quals més ens agrada crear joies personalitzades són els casaments, per la càrrega emocional i la il·lusió de les parelles que ens venen a visitar al taller. A Arnald Joies som especialistes a dissenyar i elaborar aliances de casament originals. Algunes de les nostres parelles ja venen amb una idea del que volen; d’altres, necessiten una mica més d’ajuda. Sigui com sigui, estem encantats de ser els artífexs de la creació de les aliances de casament perfectes per a ells.

Com és que els anells de casament són tan especials?

Al llarg de la nostra àmplia experiència com a joiers, ens hem adonat que casar-se és el motiu pel qual moltes parelles entren en una joieria per primer cop a la vida. És un encàrrec diferent de l’anell de compromís (aquí us expliquem la nostra experiència en anells de promesa), que acostuma a encarregar només un dels dos. Les aliances no serveixen només perquè la parella es mostri el seu amor; també simbolitzen unió, amistat, companyonia i confiança mútua, que, com les nostres aliances de casament, s’han anat forjant amb el temps.

És per aquestes raons que no podem fer aliances de casament i prou. Com que som conscients de tot el que simbolitzen, ens posicionem i prenem la decisió de crear aliances de casament especials, úniques i irrepetibles. Encara que el disseny general pugui ser el més clàssic imaginable, els nostres anells de casament sempre tenen una cosa que els fa únics: una gemma que s’ha triat amb intenció, la textura que recorda les onades d’aquella primera cita, un gravat fet a mà com a homenatge a una afició en comú, etc.

Els detalls marquen la diferència: aliances de casament originals

Hi ha molts detalls que podem incloure a les vostres aliances de casament perquè siguin peces úniques, originals i molt personals, a l’alçada de l’ocasió. Encarregar una joia personalitzada té l’avantatge que, al final, pot ser com vosaltres vulgueu. Aquests són els nostres preferits.

La forma

Sabíeu que no és imprescindible fer anells rodons? De tant en tant, juguem amb altres formes geomètriques, com ara el quadrat, l’hexàgon o l’octògon. També amb formes orgàniques i ondulades. Això ens permet que les aliances que creem a Arnald Joies puguin ser tan originals com vulgui la parella.

El gruix i les proporcions

Igual que amb la forma de les aliances, podem jugar amb el gruix i les proporcions. L’aliança de casament més clàssica acostuma a ser relativament fineta, però no té perquè ser així: si la parella que ens visita vol uns anells de matrimoni una mica més “contundents” perquè encaixen més amb la seva personalitat, també es pot fer. Per què no?

Els gravats

Tot i que la tecnologia làser permet plasmar detalls excepcionals en una joia, fa uns quants anys vam decidir “fer un pas enrere” i tornar als gravats manuals, fets a burí, com abans.

Per explicar la diferència entre el gravat manual i el gravat làser, l’Arnald acostuma a dir que és com comparar la impressió d’un text amb una impressora amb un text escrit a mà amb un pinzell: la impressora ho imprimeix tot i amb molta precisió; però cada traç del pinzell és únic, i la qualitat de l’artesà es percep a cada línia. Són dues coses molt diferents.

Per a la tasca del gravat manual, a Arnald Joies comptem amb en Jordi Solé, un dels millors gravadors del nostre país. Juntament amb ell, podem plasmar als vostres anells empremtes dactilars, paraules, dates, frases, tipografies úniques, dibuixos, retrats i un munt de detalls més, segons com vulgueu que siguin les vostres aliances.

Les textures

Texturar ens permet fugir dels clàssics. Reconeixem que l’acabat polit brillant ens continua captivant, però amb les textures podem jugar amb el metall d’una manera diferent: explorem les possibilitats que ens ofereix la superfície de l’or, i, fins i tot, podem combinar els polits amb les textures… Ens encanta !

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Alianzas-oro-rayadas-1024x465.jpg

El Taller d’Aliances

No podem parlar de les nostres aliances de casament personalitzades fetes a Barcelona sense parlar-vos del nostre Taller d’Aliances, que, sens dubte, farà que les vostres aliances siguin encara més especials.

Si us decidiu a participar al nostre Taller d’Aliances, viureu una experiència inoblidable. Us obrirem les portes del nostre taller a Barcelona perquè participeu amb les vostres pròpies mans en la creació dels vostres anells de matrimoni. Sempre hem pensat que és una oportunitat única perquè la parella pugui compartir un moment molt simbòlic i molt divertit. A més, amb aquesta petita “intrusió” al nostre taller, aprendreu un munt de coses sobre l’ofici de la joieria, la nostra passió.

El resultat? Aquests anells que haureu ajudat a fer seran les vostres aliances per a tota la vida. N’haureu format part del procés de creació des del principi. El Taller d’Aliances us permet completar el cercle sencer: dissenyem les vostres aliances amb vosaltres, al vostre gust i, a més, vosaltres mateixos ens ajudeu a passar-les del paper al metall. És una experiència excepcional que, pensem, encara uneix més la parella mentre us prepareu per al que serà un dia tan important: el vostre casament.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si us caseu i esteu pensant a adquirir les vostres aliances de casament a Barcelona. Estarem encantats d’atedre-us i de fer-les realitat. Us esperem!