Joieria artesanal a Barcelona

Som un taller de joieria artesanal al cor de Barcelona. Dissenyem peces exclusives seguint un procés creatiu i personalitzat per a cada encàrrec. Des del taller d’Arnald Joies recollim el llegat de l’ofici de la joieria artesanal que ens deixa la ciutat per transformar-lo en peces úniques, originals i contemporànies. Entenem cada joia com un procés creatiu que no consisteix només a realitzar-la, sinó també a imprimir-hi part del nostre caràcter i la nostra història.

La història de l’artesania joiera a Barcelona

La tradició de la joieria artesanal a Barcelona està vinculada a la ciutat des dels seus inicis. Al llarg de la història, artesans de tota la Mediterrània han desembarcat a la ciutat comtal, disposats a obrir nous mercats. Aquests artesans van portar tècniques i estils de les seves terres, que, a Arnald Joies, encara mantenim actualment. També ens van deixar l’amor pels oficis i la passió per continuar innovant. A Arnald Joies, recollim el testimoni d’aquests primers emprenedors i plasmem les tècniques artesanals i l’amor cap a la nostra ciutat a totes les nostres joies.

Joieria tradicional i innovadora

Som uns apassionats del nostre ofici i la nostra terra. Per això elaborem totes les nostres joies al nostre taller de Barcelona. Hi dissenyem i fabriquem els encàrrecs i les col·leccions, seguint tècniques tradicionals de joieria. Però també ens encanten les noves tecnologies, com el modelatge en 3D. D’aquesta manera, hem pogut crear col·leccions úniques com ara Travessers.

Aquest conjunt de joies ha nascut de la inspiració de l’arquitectura barcelonina. Les línies rectes entrellaçades amb formes ondulades, presents en tants racons icònics de Barcelona, també són als nostres anells, penjolls i arracades.. 

Joieria local

Barcelona és una ciutat plena de cultura i història, i això es reflecteix a la seva joieria artesanal. El barri de l’Eixample, on tenim la botiga-taller, és l’herència viva de l’art modernista; una zona que, amb els seus edificis i cantonades característiques, ens inspira a dissenyar peces igual d’úniques. Tot el procés de creació, des del disseny fins als acabats finals, es duu a terme de manera local a Barcelona, sempre amb materials sostenibles i tenint en compte les peculiaritats de cada encàrrec. A banda del nostre petit equip, també comptem amb uns quants professionals i tallers locals que ens ajuden en algunes peces concretes, com en Jordi S. per als gravats i en Raimon A. i en Nacho L. per als encasts.

Peces úniques, artesanals i de qualitat

El nostre mètode de treball artesanal està compromès amb els nostres valors, i per això fem peces úniques i de la màxima qualitat possible i amb productes sostenibles. La majoria de les nostres peces són encàrrecs especials, pensades exclusivament per a cada client. Tot i així, també tenim diverses col·leccions pròpies, amb poques unitats de cada joia. Cada peça és una obra única i irrepetible, nascuda d’un procés de disseny i de creació artesanal. Fins i tot, dins de la mateixa col·lecció, cada joia té les seves peculiaritats. Pots veure les diverses col·leccions que tenim a la nostra pàgina web.

Joieria artesanal amb pedres naturals

Seguint la tradició que uneix la joieria amb els diamants, hem donat forma a la col·lecció d’anells de compromís i a la línia Lux. Com a alternativa als brillants, també treballem amb altres gemmes naturals. Entre aquestes, les que més destaquen als nostres materials habituals són els safirs, els granats, les turmalines, els quars, els topazis o les aiguamarines, entre d’altres. 

A Arnald Joies, la nostra prioritat és oferir-te el millor servei i crear joieria de la màxima qualitat. Totes les nostres joies estan fetes de manera individual, cuidant-ne cada detall perquè les sentis teves des del primer moment. Estarem encantats d’assessorar-te per ajudar-te a trobar la joia artesanal feta a Barcelona que millor s’adapti a tu.