Aliances personalitzades Taller d’aliances personalitzades

A Arnald Joies treballem amb vosaltres per crear anells de casament originals i únics per aquell dia tan especial. Gaudiu de tot el procés de creació de les vostres aliances: esculliu el metall, el disseny i els acabats des del primer moment amb el Taller d’Aliances personalitzades.

Personalització d’anells de casament

A Arnald Joies volem que les parelles crein i personalitzin els seus propis anells de casament. En un treball en equip escollim i perfilem els detalls de les seves aliances personalitzades, sovint a partir d’algun model de la nostra col·lecció, afegint-hi els canvis que la parella desitgi, o bé començant directament de zero.

Quan la parella comparteix amb nosaltres la seva història, procurem crear peces úniques, especialment dissenyades per a ells, originals i totalment personalitzades.

Ens encanta que les parelles participin al procés de creació de les seves aliances, des del primer moment. El disseny és una part molt important en la creació dels anells de casament personalitzats; des de l’elecció del metall i les gemmes, la forma de l’anell, els acabats i fins i tot els detalls del gravat. A Arnald Joies comptem amb vosaltres per crear una joia única per al vostre casament.

Taller d’aliances personalitzades

Per una experiència totalment única i a la vostra mida, us convidem a realitzar el Taller d’Aliances personalitzades. El nostre objectiu és que us submergiu al 100% en l’elaboració dels vostres anells de casament originals, implicant-vos en tot el procés de creació. Un taller en el que us explicarem i veureu en primera persona com van prenent forma les vostres aliances personalitzades.

Vam començar a oferir aquest tipus d’experiències el 2008 i en tots aquests anys han passat més de 300 parelles pel taller, provinents de Catalunya i fora.

En què consisteix el Taller d’Aliances

És una experiència d’aproximadament tres hores de durada en la que comencem a crear les vostres aliances personalitzades. Primer de tot fem la fosa de l’al·liatge d’or. Si teniu alguna joia familiar amb un valor sentimental per a vosaltres, podem fondre-la conjuntament i utilitzar-la per fer les vostres aliances. D’aquesta manera els vostres anells seran encara més especials.

Al fondre l’or obtenim un petit lingot que laminarem i estirarem fins poder-lo tallar en dos trossos. Arrodonirem i soldarem cadascun d’aquests dos trossos i a continuació ajustarem les mides per tal que us vagin perfectes.

A qui va destinat el Taller d’Aliances

El taller està enfocat a parelles que busquen una experiència única, més enllà que només encarregar les aliances.

Tots les aliances de casament que fem a Arnald Joies tenen darrere un procés creatiu amb les nostres parelles. Amb el Taller d’Aliances donem un pas més enllà i les parelles poden gaudir, d’una manera única, del procés de creació dels seus anells.

Aprendre una mica més sobre joieria

El món de la joieria és sovint força hermètic. A Arnald Joies pensem que mostrar al públic la forma com treballem és quelcom especial, tant per a nosaltres mateixos com per a les parelles que venen a fer el Taller d’Aliances personalitzades.

Materials per a les vostres aliances de casament personalitzades

A Arnald Joies normalment treballem amb or de 18 quirats per realitzar les aliances de casament personalitzades. Treballar amb diferents aliatges ens permet crear anells de casament originals i jugar amb diferents colors d’or.

Un dels valors que marca l’essència d’Arnald Joies és l’aposta per una joieria ètica i sostenible. Per aquesta raó les nostres joies es fan a partir de metalls que provenen d’un procés de reciclatge i afinat. A més, busquem sempre alternatives als productes d’origen animal en tot el procés de creació.

Elsmetalls que utilitzem per la creació d’anells de casament personalitzats, tenint en compte el color de l’or que cerquem, són:

Voleu unes aliances totalment personalitzades? Nosaltres us ajudem a fer-les realitat.